Ecker Invest Kft.

5661 Újkígyós, Kossuth L. u. 31.
Tel./fax: 06 (66) 254 909
Mobil: 06 (30) 207 6555
E-mail: eki@freemail.hu, mesterszerviz@globonet.hu
Honlap: www.mesterszerviz.hu

Nyitva tartás:
Hétfőtől péntekig: 8-17-ig
Szombat: 8-12-ig
Vasárnap: zárva

Cégünk a kilencvenes évek elején alakult családi vállalkozásként. Az eltelt több mint 16 évben a folyamatos fejlődés és a megrendelőknek nyújtott szolgáltatások minőségének fejlesztése volt a cél! Az eltelt idő alatt a társaság formája is - a növekedéssel együtt - több átalakuláson esett át, míg 2004-ben megalakult az ECKER INVEST Kft., mely a mai napig magas szinten szolgálja ki a lakosság és a közületek igényeit.
Ecker Invest Kft.Szervizünk saját tulajdon, melynek területe 140 m2. Ebben kapott helyet az alkatrészüzlet és bemutatóterem, valamint a háztartásigép- és hűtőgépszerviz.
Több mint 16 éve foglalkozunk háztartási gépek javításával, alkatrészek forgalmazásával, hűtéstechnikával, villanyszereléssel, biztonságtechnikai felülvizsgálatok végzésével. A Démász Zrt. áramszolgáltató partnereként 2002 óta végezzük a kis- és nagyfogyasztói csatlakozók tervezését, létesítését.
Szakembereink hosszú ideje segítik megrendelőinket tudásukkal és tapasztalatukkal. Törekszünk a velünk szemben támasztott igényeknek maximálisan megfelelni, ezzel tovább mélyítve megrendelőink bizalmát.

Díjmentes szolgáltatásaink:

- Az ügyfél által a szervizbe beszállított elektromos háztartási gépek bevizsgálása és árajánlat készítése.
- Helyszíni felmérés a klíma készülékék telepítésekor.
- Szaktanácsadás készülékek vásárlása előtt. Készülék vásárlásakor Békéscsabán ingyenes kiszállítás.
- Szervizkövetés: honlapunkon keresztül nyomon követheti, hogy a szervizbe beadott készüléke elkészült-e.