Nyomtatóbarát változatKüldés emailbenPDF változat

Az OFA az átmeneti gazdasági visszaesés foglalkoztatási hatásainak mérséklése, az érintett munkavállalók munkahelyének megőrzése, illetve foglalkoztathatóságuk fejlesztése, valamint a gazdasági visszaesésből fakadóan átmenetileg megszűnő álláshelyek számának a minimalizálása érdekében támogatási programokat indított:

1. A foglalkoztatottság megőrzésének támogatására a gazdasági visszaesés következtében átmenetileg nehéz helyzetbe jutott munkáltatóknál - MEGŐRZÉS-9122/2009

2. A gazdasági visszaesés következtében állásukat vesztők újra elhelyezkedésének támogatása más munkáltatónál - MUNKÁBA-9124/2009

A programok részletes feltételei megtalálhatók a www.ofa.hu oldalon.

A GARUSI Kft

az ADITUS Zrt-vel és a GAMI Consulting Kft-vel együttműködve vállalja a pályázatok elkészítését, annak megbízóval közösen történő benyújtását, valamint a nyertes pályázat elszámolásának, bonyolításának segítését.

A pályázatokhoz kapcsolódó munkafolyamatokat helyben biztosítjuk, a Petőfi Sándor utca 38. szám alatt /volt pártház/ lévő irodában. Ugyanitt - előzetes egyeztetés alapján - a pályázatok benyújtásához személyes konzultációt is biztosítunk.

A pályázat elkészítéséért 100 000 Ft + ÁFA, megbízási díjat, és pályázat sikeressége esetén az elnyert vissza nem térítendő támogatás 5 % + ÁFA összeget, mint tanácsadói díjat számolunk fel. A tanácsadói díj tartalmazza a nyertes pályázat elszámolásának, bonyolításának segítését.

 

Horváth László
vezető tanácsadó
Tel: 20/947-9251
e-mail: horvath.laszlo@gamiconsulting.hu

 

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be felhasználói nevével és jelszavával, vagy regisztráljon oldalunkra.