Nyomtatóbarát változatKüldés emailbenPDF változat

2013. július 1. napjától – várhatóan – lehetőségünk lesz az önkormányzatnál, illetve intézményeinél legfeljebb két hónap időtartamra nappali tagozatos tanulói jogviszonyban lévő 16 és 25 év közötti fiatalokat foglalkoztatni munkaviszony keretében.

A foglalkoztatás feltétele, hogy a nappali tagozatos diák személyes okmányaival, illetve érvényes diákigazolvánnyal vagy iskolalátogatási igazolással igazolja nappali tagozatos jogviszonyát a Munkaügyi Kirendeltségen (Békéscsaba, Árpád sor 2-6.)

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a lehetőség, úgy kérünk, hogy a mellékelt jelentkezési lapot töltsd ki és hozd be a Polgármesteri Hivatal ügyfélterébe vagy elküldheted a kommunikacio@ujkigyos.hu e-mail címre! A jelentkezés folyamatos, de arra kérünk, hogy lehetőleg 2013. június 24-ig küldd vissza lapot! Jelentkezési lap kérhető a Polgármesteri Hivatal ügyfélterében vagy letölthető a www.ujkigyos.hu honlapról. A jelentkezéseket érkezési sorrendben tudjuk elfogadni. Kérdés esetén Máténé Kiss Mária aljegyző asszonyt keressétek a 256-100/117-es telefonszámon!

Jelentkezési lap:DIÁKMUNKA

Újkígyós Város Önkormányzata

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be felhasználói nevével és jelszavával, vagy regisztráljon oldalunkra.