Lakossági fórum a kényszerbetelepítés ügyében – Újkígyós város weboldala

Lakossági fórum a kényszerbetelepítés ügyében

harrachpeter.jpg

Tisztelt Újkígyósi Polgárok!

Szeptember 21-én (szerdán) 17 órakor a kényszerbetelepítési népszavazás ügyében tartott lakossági fórumon a Cz. Kiss Rendezvényházban vendégünk lesz Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője, volt szociális és családügyi miniszter. Magyarország jövője szempontjából fontos, hogy az október 2-i népszavazás alkalmával minél nagyobb mértékben kiálljunk a Kormány migrációs politikája mellett.

Ezt tette Újkígyós Város Önkormányzat Képviselő-testülete is 2016. január 27-én tartott ülésén, amelyen a 12/2016. (I. 27.) számú határozatával az alábbi döntést hozta: Újkígyós Város Önkormányzat Képviselő-testülete elutasítja a kötelező betelepítési kvótát. Álláspontja szerint a kötelező betelepítési kvóta jogtalan, értelmetlen. Növeli a bűnözés kockázatát és a terrorveszélyt. A kvóta veszélyezteti a kultúrát és a mindennapok biztonságát, vállalhatatlan terheket jelentene a szociális, egészségügyi és oktatási rendszerre.

Kéri Magyarország Kormányát, hogy minden lehetséges eszközzel akadályozza meg az illegális migránsok beáramlását és a kötelező betelepítési kvótát, védje meg Magyarországot és a magyar embereket!

Sokat hallunk erről a médiában, talán sokan úgy érzik, hogy túl sokat is. De nagyon fontos, hogy megmutassuk az összefogást! Minden eszközzel védjük meg Magyarországot, védjük meg Újkígyóst!

A személyes találkozás megerősít mindannyiunkat. Harrach Péter megtiszteli városunkat a jelenlétével, mi is tiszteljük meg Őt a jelenlétünkkel!

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

A Képviselő-testület nevében:

Szebellédi Zoltán
polgármester

 

Kapcsolódó hírek

Kövessen minket a Facebookon is!
Facebook Pagelike Widget
Legfrissebb
Következik
  • Nincs esemény
Naptár
<< ápr 2024 >>
hkscpsv
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Megszakítás