Nyomtatóbarát változatKüldés emailbenPDF változat

Békés Megye Önkormányzata 2008 novemberében pályázatott hirdetett Békés megye civil szektorának fejlesztését segítő, a szervezetek közötti együttműködést ösztönző projektek megvalósítására.

A pályázat célja volt a Békés megyei civil szervezetek tartós megyei és szakmai együttműködésének ösztönzése, a civil társadalom erősítése, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítése. A beérkezett pályázatokról szakmai javaslat alapján a Környezetgazdálkodási, Turisztikai és Ügyrendi Bizottság hozta meg döntését.

A nyertes pályázók között volt két újkígyósi szervezet: a Nagycsaládosok Közhasznú Szervezete és az „Összefogás Újkígyósért" Közhasznú Egyesület. A Nagycsaládosok Közhasznú Szervezete 50.000 Ft-ban részesült, melyet a „Centrumban az egészséges család" elnevezésű rendezvény megszervezésére kíván fordítani. Az „Összefogás Újkígyósért" Közhasznú Egyesület a „Civil nap" megtartásával segítené a civil szervezetek hatékonyabb, színvonalasabb működését, melyre 100.000 Ft pályázati pénzt nyertek.

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be felhasználói nevével és jelszavával, vagy regisztráljon oldalunkra.