Tájékoztató ivóvízminőségről – Újkígyós város weboldala

Tájékoztató ivóvízminőségről

TÁJÉKOZTATÓ

2017. december 16-17-én, hétvégén a város egyes részein az ivóvízhálózatról szolgáltatott vízben sárgás elszíneződés volt tapasztalható.

Sajnos Társaságunkhoz lakossági észrevétel nem érkezett, ezért a probléma megszüntetését csak késve tudtuk elkezdeni.

Munkatársaink megállapították, hogy a városi vízmű ivóvíztisztítási technológiáról és a tisztavizes tárolókból a hálózatba megfelelő minőségű és színű víz került, a problémát a városi hálózat vezetékeinek faláról leváló biológiai hártya okozhatta. A probléma beazonosítását követően rendkívüli hálózatmosatást végeztünk az érintett szakaszokon, és a települési ivóvízhálózat végpontjain.

Ismételten kérjük a Tisztelt Felhasználókat, hogy bármilyen rendellenesség észlelésekor a folyamatosan működő hibabejelentőn keresztül tegyék meg bejelentésüket annak érdekében, hogy a hiba kivizsgálását, megszüntetését a legrövidebb időn belül el tudjuk végezni.

Az éjjel-nappal működő hibabejelentő ügyeleti telefonszámunk 06-66/362-377.

Az ivóvízhálózaton a vízminőség romlás megakadályozása érdekében, az ivóvízminőség javító program keretében kiépítésre kerültek azok a csomópontok, amelyek lehetővé teszik a hálózat hatékony mechanikai mosatását. Ezáltal a hétvégén is jelentkező problémák nagymértékben csökkenni fognak. A hálózatmosatást az időjárás függvényében, de legkésőbb 2018. első félévében elvégezzük. A mosatás időpontjáról az érintett szakaszok fogyasztóinak a helyben szokásos módon értesítést küldünk. A mosatás ideje alatt a víz zavarosságával, időszakos vízhiánnyal és nyomáseséssel kell számolni. Az ezzel okozott kellemtlenségekért ezúton is elnézést kérünk.

 

Ezúton is kívánunk minden kedves Fogyasztónknak Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket és sikerekben gazdag Boldog Új Esztendőt!

 

                                                                                  Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft.

Kapcsolódó hírek

Kövessen minket a Facebookon is!
Facebook Pagelike Widget
Következik
  • Nincs esemény
Naptár
<< ápr 2024 >>
hkscpsv
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Megszakítás