Nyomtatóbarát változatKüldés emailbenPDF változat

A Tessedik Campus szeretné bővíteni az oktatási profilját MSc (mester) képzéssel. A gödöllői Gazdaság- és Társadalomtudományi kar (GTK) vidékfejlesztési agrármérnöki MSc szakját, mint kihelyezett mesterszakot szeretnénk levelezős formában indítani 2015. februárban, keresztfélévben Szarvason.

Az oktatást részben gödöllői, részben szarvasi tanárok végeznék. Olyan hallgatókat várunk, akik érdeklődnek a gazdaságtudományok, a vidéki térségek problémáinak kezeléséhez kapcsolódó tudományok iránt és magas szintű elméleti és gyakorlati ismereteket nyújtó diplomát szeretnének.. Az oktatás a jelenlegi levelezős szisztéma alapján menne. A jelentkezés feltétele bármilyen -minimum főiskolai- diploma.

A képzés államilag finanszírozott formában is indul. A képzés 4 féléves. Félévenkét két konzultációs héttel. A két év alatt mindössze 32 nap oktatással

Lényeges lenne egy előzetes felmérés, ami alapján alá tudnánk támasztani azt az érvünket, hogy a végzett hallgatóink szeretnének Szarvason mesterképzésben részt venni és lenne jelentős számú jelentkező. Ezért kérjük, jelezze szándékát, hogy tovább tanulna-e ezen a szakon. Visszajelzéseket a to_szarvas@gk.szie.hu e-mail címre várjuk, legkésőbb 2014. február 28-ig!

 Tessedik Campus

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be felhasználói nevével és jelszavával, vagy regisztráljon oldalunkra.