Tisztelt Lakosság!
 
A korábbi évek gyakorlatának megfelelően a DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. 2018. évben is kiemelten fontosnak tartja az önkormányzatok véleményének megismerését, annak érdekében, hogy a tárgyév decemberében bekövetkező menetrendi ciklusváltás során tényleges, megalapozott utazási igényekhez igazodó menetrend kerüljön kialakításra.
 
A járatok gyakoriságát, indulási idejét, megállóhely-kiosztását az utazási igényekhez igazodva, önkormányzati és minisztériumi elvárásoknak megfelelően alakítja ki a társaság és a hivatalos egyeztetési folyamat lefolytatása, illetve a minisztériumi jóváhagyást követően hirdetik meg.
 
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. folyamatosan végzi a 2018. év második félévére vonatkozó menetrendi igények gyűjtését, illetve a 2018-2019. éves ciklusra érvényes országos, regionális és elővárosi autóbusz menetrend tervezését.
 
Ezúton kérjük a lakosság segítőkész közreműködését a kérdőív kitöltésében, melyet >>ide<< kattintva tekinthetnek meg és legkésőbb 2018. április 27. (péntek) 12,00 óráig a kommunikacioatujkigyos.hu e-mail címre megküldeni szíveskedjenek.
 
Segítő közreműködésüket előre is köszönjük!
 
Újkígyós Város Önkormányzata

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy az Újkígyósi Polgármesteri Hivatal

2018. április 21-én (szombat) igazgatási szünetet tart, az ügyfélfogadás szünetel.

Kérjük szíves megértésüket!

Újkígyós Város Önkormányzata

Tisztelt Újkígyósiak!

A Magyar Energiahatékonysági Intézet alapján jelent meg az alábbi tájékoztatás, melyben felhívják a figyelmet egy, a mellékletben szereplő hamis hírre. A hír olyan lakásfelújítási pályázatra vonatkozik, mellyel kapcsolatban az önkormányzatoknál kell jelentkezni.
Mint látható, ilyen pályázati lehetőségről sem nekünk, sem más hivataloknak nincs tudomása, így kérjük a lakosság szíves megértését.

Oldalak