Nyomtatóbarát változatKüldés emailbenPDF változat

Ravatalozó felújítása

Újkígyós Város Önkormányzata Magyarország 2016. évi központi költségvetéséről szóló 2015. évi C. törvény 3. mellékletének II. 8. pontjában szabályozott az adósságkonszolidációban nem részesült települési önkormányzatok fejlesztéseinek támogatása jogcímen 27 millió forint támogatást nyert az Újkígyós, 1745/A. helyrajzi szám alatt lévő kápolna-ravatalozó felújítására, bővítésére, valamint további 2 millió forintot a ravatalozóhoz tartozó eszközök beszerzésére.

A beszerzési eljárás lefolytatását követően kiválasztásra került a kivitelező, akivel a vállalkozói szerződést megkötötte az Önkormányzat, majd a munkálatok 2017. szeptember 18-án meg is kezdődtek.

A munkavégzések a temető területén előre láthatólag 2017. november 30. napjáig fognak tartani, az építkezés időszakában a temető város felőli nagykapuja – biztonsági okokból – csak a temetések idején lesz nyitva!

A beruházás befejezéséig a gyászszertartások a temető dél-keleti sarkánál kialakított ideiglenes ravatalozó helyen lesznek megtartva.

Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük.

 

                                                                                                                    Varga Ferenc

                                                                                                             műszaki csoportvezető

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be felhasználói nevével és jelszavával, vagy regisztráljon oldalunkra.