Kígyós-Őr
Biztonságtechnikai Szolgálat
Iroda címe:

5661 Újkígyós, Petőfi u. 38.
Tel.: 06-66/254-802
Mobil: 06-70/423-6955
E-mail: info@kigyos-or.hu
Honlap: www.kigyos-or.hu
A Kígyós-Őr Biztonságtechnikai Kft. 2008. április 15-én alakult.

Az ember egyik jogos igénye, hogy önmagát és saját tulajdonát biztonságban érezze. Felmérve a helyi igényeket, úgy gondoltuk, aktívan hozzá tudunk járulni a helyi közösség biztonságosabb környezetének és életének kialakításához.

Célunk, hogy a KÍGYÓS-ŐR Biztonságtechnikai Szolgáltató Kft. Újkígyós és Szabadkígyós területén olyan biztonsági szolgáltatást tudjon nyújtani, amely technikai és szakmai színvonalával lépést tart a fokozódó veszélyforrások kihívásaival. Kínálati palettánkra vagyonvédelmi, biztonságtechnikai rendszerek tervezését, telepítését, ezen rendszerek 24 órás távfelügyeletét és a szorosan hozzá kapcsolódó kivonuló járőrszolgálatot, ezenkívül kamerás megfigyelőrendszerek telepítését vettük fel, felépítve az ezen területek magas színvonalú műveléséhez szükséges tudást, infrastruktúrát és személyi állományt.

Partnereinkkel olyan együttműködés kialakítására törekszünk, amely révén számukra a biztonság magától értetődő adottság lesz, mely nem igényel számukra folyamatos felügyeletet, figyelést, aggódást. Szakértelmünk lehetővé teszi, hogy a legmegfelelőbb biztonságtechnikai megoldás kiválasztásával, majd működtetésével hozzásegítsük ügyfeleinket ahhoz, ami számukra a legfontosabb: nyugodt biztonság otthon, teljes figyelem a tényleges feladatokra a munkában.

Honlapunkon részletesen bemutatjuk szolgáltatásainkat, és adatokkal, érvekkel szolgálunk arra, miért érdemes önnek ránk, a KÍGYÓS-ŐR Kft. munkatársaira bízni otthona vagy cége biztonságának megteremtését.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fő tevékenységeink vállalkozások és magánszemélyek részére:

— riasztórendszerek szerelése, ezek 24 órás távfelügyelete, járőrszolgálat,
— kamerás megfigyelőrendszerek,

— beléptetőrendszerek
telepítése és karbantartása.