Újkígyós város 2014. február 22-én (szombat) 18 órától

jótékonysági farsangi bálat rendez a Soproni Sörözőben

Program

Székely Pajzán Históriák címmel farsangi komédia felnőtteknek,

Az Újkígyósi Vízmű Kft. ezúton tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy 2013. december hónapban az ünnepnapok körüli ügyfélfogadási rendben az alábbi változások lesznek:

2013. december 06. (péntek) 8.00 – 12.00 ; 13.00 – 15.30

2013. december 07. (szombat) 8.00 – 12.00

2013. december 21. (szombat) - 2014. január 01. (szerda)  ZÁRVA

Újkígyós Város Önkormányzata nevében tisztelettel meghívom Önt
a 2013. november 29-én (péntek) 17 órától

tartandó lakossági fórumra.

A fórum helye:

Petőfi Sándor Művelődési Ház konferenciaterme

2013. november 26-án (kedd) 16:30 órától a Békés Megyei Tűzmegelőzési Bizottság lakossági fórumot tart az újkígyósi Petőfi Sándor Művelődési Házban, ahol az érdeklődők tájékoztatást kapnak a fűtési szezon veszélyeiről, a szükséges tennivalókról. A lakosok kérdéseire Gombkötő Zoltán tűzoltó őrnagy, a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hatósági osztályvezetője, valamint Rákóczi József, a Békés Megyei Tüzeléstechnikai Kft. ügyvezetője válaszol.
Minden érdeklődőt várnak!

Újkígyós Város Önkormányzata logópályázatot hirdet. Városunk 2014-ben ünnepeli alapításának 200. évfordulóját. Ezen alkalomból ünnepségsorozatot tervez, melyet arculatában is ki szeretne emelni.

A Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtár a havonta megjelenő Újkígyósi Önkormányzati Értesítő nyomdai előkészítő munkáinak elvégzésére azonnali kezdéssel főiskolai, egyetemi hallgatót (megbízási szerződéssel) vagy számlaképes egyéni vállalkozót keres.

Újkígyós Város Önkormányzata csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjrendszerhez, így

PÁLYÁZATOT

ír ki felsőoktatási tanulmányokat folytató hallgatók („A” típusú pályázat), valamint a felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó (B” típusú pályázat) fiatalok számára.

A Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtár a havonta megjelenő Újkígyósi Önkormányzati Értesítő nyomdai előkészítő munkáinak elvégzésére azonnali kezdéssel főiskolai, egyetemi hallgatót (megbízási szerződéssel történne a foglalkoztatás) vagy számlaképes egyéni vállalkozót keres.

A Békéscsabai Járási Hivatal Járási Állategészségügyi és Élelmiszer-ellenőrző Hivatala járványügyi megelőző intézkedésként a rókák veszettség elleni immunizálásával kapcsolatos csalétek-vakcina kihlyezése okán 2013. október 5. és 2013. október 19. közötti időszakban, Újkígyós teljes közigazgatási területére ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendel el.

Az „ÚJKÍGYÓSÉRT” Közalapítvány kuratóriuma a 2013/2014-as tanévre ösztöndíjpályázatokat hirdet felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatók részére.

Oldalak