Közeledik a Békéscsaba-Arad Supermaraton! – Újkígyós város weboldala

Közeledik a Békéscsaba-Arad Supermaraton!

plakat

 

Újkígyósi Tekergők néven pár éve már jó néhányan indulunk a kerékpáros maratonon.

Eleinte két-három, azóta már több taggal bővülve minden tavasszal nagyon várjuk a napot, amikor Békéscsabán eldördül a rajtpisztoly és nyakunkba vehetjük a 100 kilométeres távot. Az Aradon töltött éjszakai pihenő után másnap reggel indulunk vissza Békéscsabára.

A 2018-as Supermaratonon a legnagyobb létszámmal, 15 fővel vágtunk neki az előttünk álló élményeknek. Szuper társaság, fantasztikus hangulat remek szervezés mellett minden évben rengeteg élménnyel gazdagabban térünk haza….és alig várjuk a következőt.

Természetesen nem lehet kellő felkészülés és egy jó kerékpár nélkül elindulni, de nagyon nagy a különbség az indulók felkészültsége, életkora és kerékpárjának minősége között. Van, aki versenyzőkén és akad olyan is, aki kirándulókén indul el.

Minden évben várjuk közénk az új tagokat, szívesen ellátjuk tanácsokkal, a rutin sokat számít és néhány taktikai segítség jól jön az újonnan indulóknak.

Előző években kaptunk támogatást az Önkormányzattól, köszönjük Szebellédi Zoltán polgármester úr segítségét a nevezési díjak kifizetésében. Az „Újkígyósi Tekergők” logóval ellátott egységes pólót minden induló megkapja. Ez az idén először nevezőknél is így lesz.

Az elmúlt évben már rengetegen szurkoltak nekünk a mezőny áthaladásakor Újkígyóson. Hatalmas élmény és motiváció, hogy nekünk szurkolnak és értünk izgulnak.

Bizonyára többek fejében megfordul már a gondolat, hogy „legközelebb én is indulok”. Itt a lehetőség, várjuk őket csapatunkba!

Gondolkodni van egy kis idő.

Jelentkezés:  április 8-án déli 12 óráig  Laurinyeczné Buday Veránál vagy Locskainé Szabó Ildikónál.

Várunk mindenkit szeretettel!

Újkígyósi Tekergők

2018_tekergok_csapat.jpg

 

Kapcsolódó hírek

Kövessen minket a Facebookon is!
Facebook Pagelike Widget
Következik
  • Nincs esemény
Naptár
<< febr 2022 >>
hkscpsv
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 1 2 3 4 5 6
Megszakítás