„Helyi terméket-helyi termelőktől-helyi embereknek!” – Újkígyós város weboldala

„Helyi terméket-helyi termelőktől-helyi embereknek!”

Újkígyós Napköziotthonos konyháján 2012-ben sikerült növelni a helyi beszállítók arányát, ezért is kiemelt feladatunknak tekintjük, hogy a helyben megtermelt nyersanyagokat minél nagyobb mennyiségben Újkígyóson tudjuk megvásárolni. Olyan élelmiszereket vagy más, a működéshez, főzéshez szükséges termékeket, amit pedig nem tudunk helyben beszerezni, igyekszünk helyi vállalkozóktól vagy boltoktól megvásárolni.

Javításokat, felújításokat is helyi vállalkozókkal meg tudjuk oldani. Rugalmasságuk és hozzáértésük garancia a folyamatos működésünknek. Őrölt fűszerpaprika szükségleteinket már több mint egy éve, csak az Önkormányzat földjén előállított paprikából fedezzük. Fontos, hogy erősítsük ezt a hozzáállást mindenkiben, magunkban is, mert talán ezzel is hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy létesüljenek, megmaradjanak munkahelyek, és a kertek ne „csak fűvel” legyenek bevetve. Gyermekeink és, persze mi is, így egészséges élelmiszereket fogyaszthatunk, aminek még más hasznos hozadéka is lehet.

Ezért bátorítok mindenkit, hogy még többen keressenek meg termékeikkel!

Beszállítóink, partnereink: Újkígyósi Sütőipari Bt.-Pauló Mátyás, Benkó Hús-Benkó Pál, HOC-KER-Varga László, Csonka Péter, ERGO-FÉM, Ecker Szerviz, Újkígyósi Vas-műszaki bolt, Bozó Balázs, Máté András, Harangozó Attila, Mezei Gábor, Nagy Tiborné, Sütő Balázsné, Lócskai Mihály, Varga Antal.

Schríffert Béla
élelmezésvezető

Kapcsolódó hírek

Kövessen minket a Facebookon is!
Facebook Pagelike Widget
Legfrissebb
Következik
  • Nincs esemény
Naptár
<< júl 2024 >>
hkscpsv
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Megszakítás