Category: Hírek

Kormányablak Busz

A Békés Vármegyei Kormányhivatal bővítve az ügyfélszolgáltatás lehetőségét, a kormányablakkal nem rendelkező településen is biztosítja a helybeni ügyintézést a Békéscsabai Járási Hivatal Mobilizált Ügyfélszolgálata keretében.

Tájékoztatjuk leendő Ügyfeleinket, hogy

2023. szeptember 14. (csütörtök) 9.00 órától 15.00 óra közötti időben

Újkígyóson, az Arany János u. 42. szám alatti

Petőfi Sándor Művelődési Ház parkolójában

a Kormányablak Busz a lakosság szolgálatára áll. (tovább…)

Tájékoztatás

Tisztelt Lakosság!

Ezúton is tájékoztatni kívánjuk Önöket az alábbiakról.

Az idei évben is megrendezzük a Mária naphoz kapcsolódó búcsúi kirakodóvásárt, 2023. szeptember 17-én!

A Gyulai út az Arany János utca és az Ady Endre utca között a rendezvény idejére lezárásra kerül! A vásári árusok a Petőfi utca – Ady Endre utca közötti szakaszon az úttesten foglalhatnak majd helyet, a vidámpark üzemeltetése a megszokott módon az Újkígyós, Gyulai út 655. hrsz. alatt lévő Piactér zöldterületén lesz.

Az árusok helyfoglalásukat a búcsú napján a helyszínen, illetve azt megelőzően 2023. szeptember 11-én 0800 órától – hivatali munkaidőben – a Polgármesteri Hivatalban tudják intézni.

Kérjük, hogy akár árusként, akár látogatóként minél többen látogassák rendezvényünket! (tovább…)

Európa-bajnokságra készülnek az újkígyósi kick-boxosok

Augusztus 25. és szeptember 3. között rendezik meg az utánpótlás kick-box kontinensviadalt a törökországi Isztanbulban. A megmérettetés az utánpótlás korosztály legnagyobb versenye, egyfajta csúcsa a sportág fiatal művelőinek. A török főváros nyugati részében fekvő, egészen pontosan kiemelkedő Tüyap Center lesz a verseny központja. A Márvány-tengerhez közeli központ nem ismeretlen városunk sportolóinak, ugyanis már májusban is jártak itt egy világkupán, ahol már „belakták” a helyszínt. Ha nem is a szó szoros értelmében, de tudjuk néhány sportolónak fontos a versenyhelyszín megismerése, főleg ha négy világkupa aranyéremmel is társult. (tovább…)

Felhívás

Újkígyós Város Önkormányzata pályázatot hirdet az Újkígyós Szent Antal temető – vállalkozás keretében – gondnoki feladatainak ellátására. (tovább…)

Segítő kezek

Az Újkígyósi Helyi Választási Bizottság határozata

HELYI VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG

5661 Újkígyós, Kossuth utca 41.

Az Újkígyósi Helyi Választási Bizottság

1/2023. (VI.19.) számú

HATÁROZATA

megüresedett mandátum kiadása tárgyában (tovább…)

Nyári Diákmunka 2023!

Kedves Diákok!

2023. július 01. napjától 2023. augusztus 31. napjáig lehetőségünk lesz az önkormányzatnál, illetve intézményeinél legfeljebb egy hónap időtartamra, 6 órás foglalkoztatás keretében, nappali tagozatos tanulói jogviszonyban lévő 16 és 25 év közötti fiatalokat foglalkoztatni munkaviszony keretében.

A foglalkoztatás feltétele, hogy a nappali tagozatos diák regisztráljon, és személyes okmányaival, illetve érvényes diákigazolvánnyal vagy iskolalátogatási igazolással igazolja nappali tagozatos jogviszonyát a Békés Vármegyei Kormányhivatal Békéscsabai Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán (Békéscsaba, Árpád sor 2-6.)

Kérjük a mellékelt jelentkezési lapot kitölteni és eljuttatni a Polgármesteri Hivatalba vagy elektronikusan elküldeni a munkaugy@ujkigyos.hu e-mail címre!

A jelentkezés folyamatos, de legkésőbb 2023. június 23-án 12 óráig van rá lehetőség!

Jelentkezési lap kérhető a Polgármesteri Hivatal ügyfélterében vagy letölthető innen: Diákmunka 2023 jelentkezés

Nyári tábor

Meghívó

Meghívó

Megszakítás