Category: Hírek

Áramszünet október 8-án

Újkígyóson a felsorolt utcákban áramszünet várható 2021. október 8-án 8 és 20 óra között. (tovább…)

Őszi hacacáré

Őszi lomtalanítás november 6-án

Értesítjük a Tisztelt lakosságot, hogy a lomhulladék elszállítására vonatkozóan felmerült igények kielégítése érdekében tárgyalásokat folytattunk a szolgáltatóval. A sikeres megbeszélések eredményeként a Békési Kommunális és Szolgáltató Kft. vállalta, hogy

2021. november 6-án, szombaton,

a város területén elvégzi az

őszi lomtalanítást. (tovább…)

Mobilgazda

A mobilGAZDA alkalmazása újabb on-line elérhetőséggel bővült, és a gazdálkodók immár az egyik legnagyobb közösségi platformon, a Facebookon is megtalálják az alkalmazást érintő hírek mellett a különféle támogatásokat érintő információkat. (tovább…)

Print

ROHU-444 kérdőív

(tovább…)

Terasz Party

Álláshirdetés: titkársági ügyintéző

Újkígyósi Közös Önkormányzati Hivatal  a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Újkígyósi Közös Önkormányzati Hivatal
Csabaszabadi Kirendeltség

titkársági ügyintéző

munkakör betöltésére. (tovább…)

Tájékoztató búcsúról

Tisztelt Lakosság!

Ezúton is tájékoztatni kívánjuk Önöket az alábbiakról.

Amennyiben a járványügyi helyzet azt lehetővé teszi az idei évben is meg kívánjuk rendezni a Mária naphoz kapcsolódó búcsúi kirakodóvásárt, 2021. szeptember 12-én! (tovább…)

Tájékoztató gyermekétkeztetésről

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2021-2022-es tanévben is lehetőség van a gyermekek számára egyszeri főétkezés, illetve háromszori étkezésre. A kitöltött formanyomtatványt és a kedvezmény jogosultságát igazoló határozatokat (fénymásolat) legkésőbb 2021. 08. 27-ig lehet leadni a Park Étterem és Közétkeztetési konyhán. (tovább…)

Skip to content