Category: Hírek

Background of burning hot coals. Burning coals in the brazier.

Lakossági igényfelmérés

Újkígyós Város Önkormányzata tisztelettel értesíti a lakosságot, hogy a kialakult gazdasági helyzet, energia krízisre való tekintettel a pénzügyi lehetőségekhez igazodva a Kormány célja, hogy biztosított legyen a lakosság téli fűtéséhez szükséges tüzelőanyag, ezért önkormányzatunk

barnakőszén igények előzetes felmérését végzi

ehhez a felméréshez kéri az érintett lakosság közreműködését! (tovább…)

burning fire wood

TÁJÉKOZTATÁS tűzifa igény bejelentési lehetőségekről

Újkígyós Város Önkormányzata tájékoztatja a település lakosságát, hogy tűzifaigényét az alábbi címen, telefonszámon teheti meg:

DALERD DÉLALFÖLDI ERDÉSZETI ZRT.

Gyulai Erdészet

5700 Gyula, Kárpát u. 4 sz.

elérhetőség: 66 / 463 – 511 (tovább…)

Útlezárás


A Mária naphoz kapcsolódó búcsúi kirakodóvásár megrendezésével kapcsolatban tájékoztatjuk Önöket, hogy a Gyulai út az Arany János utca és az Ady Endre utca között a rendezvény idejére lezárásra kerül. (tovább…)

Tájékoztatás búcsúról


Az idei évben is megrendezzük a Mária naphoz kapcsolódó búcsúi kirakodóvásárt, 2022. szeptember 18-án!

Terveink szerint a Gyulai út az Arany János utca és az Ady Endre utca között a rendezvény idejére lezárásra kerül! A vásári árusok a Petőfi utca – Ady Endre utca közötti szakaszon az úttesten foglalhatnak helyet, a vidámpark üzemeltetése a megszokott módon az Újkígyós, Gyulai út 655. hrsz. alatt lévő Piactér zöldterületén lesz.

Az árusok helyfoglalásukat a búcsú napján a helyszínen, illetve azt megelőzően 2022. szeptember 12-én 0800 órától – hivatali munkaidőben – a Polgármesteri Hivatalban tudják intézni.

Kérjük, hogy akár árusként, akár látogatóként minél többen látogassák rendezvényünket!

Meghívó

Hirdetmény iskolakezdési támogatás igényléséről

Tájékoztatjuk a tisztelt Lakosságot, hogy Újkígyós Város Önkormányzatnál 2022. szeptember 1. napjától (csütörtöki naptól) iskolakezdési támogatás igényelhető. (tovább…)

Átmeneti vízhiány

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy 2022. 08.03-án ivóvíz vezeték rendkívüli hiba elhárítása miatt 7:00 órától több órás átmeneti vízhiányt tapasztalhatnak az alábbi utca szakaszokon:

Kölcsey utca teljes hosszában,

Wesselényi utcán az Arany J. utca és Dr. Pándy utca közötti szakaszon. (tovább…)

Lakossági tájékoztató


Tisztelt Lakosság!

Ezúton is tájékoztatjuk Önöket, hogy a Szabadkígyós-Újkígyós között lévő kerékpárút felújítási-átépítési munkálatai 2022. július 25-én megkezdődnek. Az munkálatok ideje alatt (előreláthatólag 2 hónap időtartamban) a kerékpárút lezárásra kerül, azt nem lehet használni. (tovább…)

Megszakítás