A sikeres gyűjtés eredményeként rövidesen Magyarországon folytatódhat Bene János gyógyítása – Újkígyós város weboldala

A sikeres gyűjtés eredményeként rövidesen Magyarországon folytatódhat Bene János gyógyítása

osszefogas
Mint arról korábban hírt adtunk, Újkígyós Város Önkormányzata jótékonysági gyűjtést szervezett ifj. Bene János, Angliában élő újkígyósi lakos betegsége miatti hazaszállítása érdekében (korábbi cikkünk itt elérhető: https://ujkigyos.hu/hir/jotekonysagi-felhivas).
 
Az adománygyűjtés sikeres volt. Az Újkígyósért Közalapítvány számláján ezidáig 965.089 Ft támogatás gyűlt össze. A család nevében köszönetet mondunk minden jószándékú adományozónak. A felhíváshoz csatlakozott a Reál Fűszer-Csemege üzlet is (Petőfi u. 73.), ahol lehetőség volt adományok elhelyezésére. Ennek eredményeként 101.500 Ft összeget adtak át a család számára.
 
A Közalapítvány számláján összegyűlt pénz elegendő arra, hogy a beteg Magyarországra szállítása megtörténhessen. Igaz, ez jelentős mértékben annak is köszönhető, hogy Kiss Tamás Újkígyósról elszármazott mentőápoló felajánlotta segítségét a hazaszállítás megszervezésében. Ő maga is támogatóként vesz részt ebben. A mentős csoport augusztus 3-án indul Angliába ifj. Bene Jánosért, akivel várhatóan augusztus 6-án fognak megérkezni a budakeszi Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetbe. A hazaszállítás pontos költségeiről később befogunk számolni.
 
A rehabilitáció folyamata és költségei egyelőre még nem ismertek, ezért Újkígyós Város Önkormányzata a további adománygyűjtést erre a célra felfüggeszti, a későbbiekben szükség esetén azt újra meg fogjuk hirdetni.
 
Újkígyós Város Önkormányzata és a Bene család mindenkinek köszönetét fejezi ki, aki támogatta ifj. Bene János Magyarországra szállítását, akinek mielőbbi felépülést kívánunk!
 
Szebellédi Zoltán
polgármester

Kapcsolódó hírek

Kövessen minket a Facebookon is!
Facebook Pagelike Widget
Következik
  • Nincs esemény
Naptár
<< ápr 2024 >>
hkscpsv
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Megszakítás