TÁJÉKOZTATÓ Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat „Fenntartható Mobilitási Terv” és „Aktualizált Kerékpárforgalmi Hálózati Terv” tervezeteinek társadalmi egyeztetésével, véleményezésével kapcsolatban – Újkígyós város weboldala

TÁJÉKOZTATÓ Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat „Fenntartható Mobilitási Terv” és „Aktualizált Kerékpárforgalmi Hálózati Terv” tervezeteinek társadalmi egyeztetésével, véleményezésével kapcsolatban

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata és a békéscsabai járás települései (Újkígyós, Szabadkígyós, Gerendás) mobilitási, közlekedésfejlesztési tevékenységeket terveznek, ezért a „Fenntartható városfejlesztés” cím, TOP PLUSZ 1.3.2-23 kódszámú felhívásban foglaltak alapján Fenntartható Városi Mobilitási Terv elkészítésére kötelezettek.

A tervezési munkafolyamat egységes rendszerben magába foglalja Békéscsaba és a békéscsabai járás releváns településeinek fenntartható mobilitási terveinek elkészítését is. A mobilitási tervezési munkálatokkal összhangban készül Békéscsaba Aktualizált Kerékpárforgalmi Hálózati Terve is.

A Fenntartható mobilitási terv és Békéscsaba Aktualizált Kerékpárforgalmi Hálózati Terv szakmai, társadalmi megalapozottsága érdekében társadalmi egyeztetést kezdeményezünk.

A dokumentumok tervezetei megtekinthetk az érintett települések honlapjain a megjelölt menüpontok alatt:
Békéscsaba
www.bekescsaba.hu /Fejlesztési projektek/EU Pályázatok (2021-2027)/Fenntartható

mobilitási terv _Társadalmi egyeztetés Újkígyós www.ujkigyos.hu/Fenntartható mobilitási terv _Társadalmi egyeztetés

Szabadkígyós www.szabadkigyos.hu/Fenntartható mobilitási terv _Társadalmi egyeztetés Gerendás www.gerendas.hu/Fenntartható mobilitási terv _Társadalmi egyeztetés

A közzétett tervezetekrl e-mail-ben bárki véleményt nyilváníthat. A tervezetrl alkotott vélemény az alábbi e-mail címre küldhetmeg a közzétételkor megjelölt határidig: bcsvarosfejlesztes@bcsvarosfejlesztes.hu.

Csak a névvel ellátott vélemények figyelembe vételére van lehetség, a névtelen üzenetek törlésre kerülnek. A beérkezett véleményekre az egyedi válaszadás nem kötelez. Tájékoztatjuk, hogy a véleményekben foglaltak kizárólag szakmai indokoltság esetén kerülnek figyelembe vételre.

A „Fenntartható Mobilitási Terv” és az „Aktualizált Kerékpárforgalmi Hálózati Terv” tervezeteinek a véleményezési határideje: 2024. szeptember 30.

A „Fenntartható Mobilitási Terv” és az „Aktualizált Kerékpárforgalmi Hálózati Terv” a TOP_PLUSZ-1.3.2- 23-BC1-2024-00008 azonosítószámú, Fenntartható városfejlesztés tárgyú pályázat keretében „Békéscsaba kerékpárforgalmi létesítményeinek fejlesztése, közlekedésbiztonsági fejlesztési elemek megvalósítása” címprojekt keretében készülnek el.

Kedvezményezettek:
Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata – konzorciumvezet

KTI Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet Nonprofit Korlátolt FelelsségTársaság – konzorciumi tag

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg.

További információ kérhet:
Békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft. Hankó Ferenc projektmenedzser
Tel.: 06 +36-66/241-791
E-mail: hankoferenc@bcsvarosfejlesztes.hu

LETÖLTÉS:

https://ujkigyos.hu/img/halozatiterv.pdf

https://ujkigyos.hu/img/SUMP.pdf

Kapcsolódó hírek

Kövessen minket a Facebookon is!
Facebook Pagelike Widget
Következik
  • Nincs esemény
Naptár
<< szept 2024 >>
hkscpsv
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Megszakítás