Épüljön uszoda Újkígyóson? – Újkígyós város weboldala

Épüljön uszoda Újkígyóson?

Az Újkígyósi Széchenyi István Általános Iskola SZÜLŐI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE kezdeményezésére, Szebellédi Zoltán polgármester úrral történt egyeztetést követően, az ő támogatásával, kérjük az Ön véleményét egy, a városunk lakosságát és gyermekeinket érintő témában.

Aktualitása az utóbbi időszakban jobban előtérbe helyeződött, hiszen a Nemzeti köznevelésről szóló törvény alapján az általános iskolás gyermekek számára kötelező az úszásoktatás megszervezése. Ezt jelenleg Tótkomlós várossal közreműködve tudja az iskola megvalósítani, mely időben, anyagiakban jelentős többletköltséget von maga után.

Ezért tartjuk fontosnak, hogy kezdeményezzük, majd támogassuk városunkban egy olyan uszoda építését, amely minden újkígyósi polgár számára elérhető.

Ez a településünket érintő eddigi egyik legnagyobb beruházás lehet, mely megvalósítása, majd a későbbiekben az uszoda fenntartása erős összefogást és esetleges közösségi tehervállalást is feltételez.

Amennyiben Ön egyetért kezdeményezésünkkel, kérjük, aláírásával biztosítson minket támogatásáról! Az aláíróíveket 2016. január 24-ig tudják aláírni az alábbi helyeken:

Városháza
Újkígyósi Széchenyi István Általános Iskola
Székhely Óvoda
Telephely Óvoda
Benzinkút

 

Együttműködését köszönjük!

 

 

                                                               az  Újkígyósi Széchenyi István Általános Iskola

                                                            Szülői Képviselő-testülete

Kapcsolódó hírek

Kövessen minket a Facebookon is!
Facebook Pagelike Widget
Következik
  • Nincs esemény
Naptár
<< ápr 2024 >>
hkscpsv
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Megszakítás