Farsangi süteményözön az óvodában – Újkígyós város weboldala

Farsangi süteményözön az óvodában

A farsangi mulatság nem múlhat el fánk nélkül. Az idei farsang nemcsak a csodálatos jelmezekbe öltözött gyerkőcöktől volt különleges az újkígyósi Petőfi utcai óvodában, hanem a süteményektől is, melyeket az édesanyák és nagymamák készítettek.

Az idén valóságos házi süteménycsodákkal lepték meg a kedves szülők az óvodás gyermekeket. Hihetetlenül kitettek magukért – többek között – a Katica csoportos gyerekek anyukái, akik finomabbnál finomabb süteményekkel kedveskedtek a csoportnak. Sorban érkeztek a házi készítésű torták, muffinok, fánkok, kókuszgolyók, perecek, sós pogácsák, linzerek, sajtos kiflik és sok hasonló finomság. Ezek az ügyes kezű anyukák nem csupán az ízekkel kápráztattak el mindenkit. Az édességek díszítésével is igyekeztek felidézni a farsangi hangulatot, mint pl.: bohócruhába öltöztetett torta, de említsük meg az állatfigurás muffinokat is. A sok finomság már látványra is fantasztikus élményt nyújtott, az ízek pedig tovább fokozták ezt. Az asztalra szervírozott sütemények láttán joggal érezhették a gyerekek, hogy nem is a csoportba tértek be, hanem egy hatalmas cukrászdába.

A szülőknek köszönhetően minden adott volt egy igazi és felejthetetlen táncos mulatsághoz. A kreatív anyukák ezekkel az ínyencségekkel pedig garantáltan fokozták a farsangi hangulatot, ezáltal a gyerekek egész nap kedvükre csemegézhettek.

Juhász Mária
óvodapedagógus

Kapcsolódó hírek

Kövessen minket a Facebookon is!
Facebook Pagelike Widget
Legfrissebb
Következik
  • Nincs esemény
Naptár
<< ápr 2024 >>
hkscpsv
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Megszakítás