Iható a csapvíz – Újkígyós város weboldala

Iható a csapvíz

A kialakult járványügyi helyzetben ezúton is szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy Társaságunk teljes ellátási területén a csapvíz kiváló minőségű és bátran fogyasztható. Az ivóvíz minőségét a vonatkozó előírások szerint rendszeresen ellenőrizzük.

Társaságunk elhivatottan és felelősségteljesen végzi szolgáltatási feladatait, kiemelt figyelmet fordítva a víziközmű-szolgáltatás biztonságának fenntartására, valamint munkavállalóink egészségének megőrzésére.

A koronavírus-járvánnyal összefüggésben, a vészhelyzetekre kidolgozott tervünket felülvizsgálva, aktualizálva számos óvintézkedést vezettünk be a megelőzés és a kialakult helyzetre való megfelelő felkészülés céljából, összhangban a kormányzati intézkedésekkel.

Társaságunk folyamatosan figyelemmel kíséri a Magyar Kormány által létrehozott Operatív Törzs ajánlásait, s ezen iránymutatások alapján hozzuk meg döntéseinket, intézkedéseinket. Új információk birtokában azonnal frissítjük utasításainkat, intézkedési tervünket.

A WHO, illetve a Nemzeti Népegészségügyi Központ szakvéleményeit is figyelembe véve tájékoztatjuk Önöket, hogy az ivóvíztisztítási technológiák során alkalmazott fertőtlenítőszerek még akkor is megfelelő védelmet nyújtanak a koronavírus ellen, ha valamilyen nem várt oknál fogva azok bekerülnének a vízbázisba, ennek esélye azonban közelít a nullához. 

 Szeretnénk felhívni mindenki figyelmét arra, hogy a szennyíz sem fertőz, ugyanis ahogyan a tájékoztatásban elhangzik, a vírus örökítő anyaga az, ami megtalálható benne, a vírus maga elpusztul. Ehhez kapcsolódóan fontos azt is kiemelni, hogy a szennyvíz és az ivóvíz nem kontaktál egymással – tehát semmilyen veszély nem fenyeget az ivóvíz fogyasztásával kapcsolatban senkit! A fentiekre való tekintettel javasoljuk Tisztelt Felhasználóinknak, hogy immunrendszerük erősítése érdekében rendszeresen fogyasszanak csapvizet, továbbá bátran használják a megfelelő higiénia biztosítása érdekében a vezetékes vizet.

A háztartásokba érkező csapvíz előnye, hogy a nap 24 órájában rendelkezésre áll. Nem szükséges tehát műanyag palackokban felhalmozni otthon flakonos vizeket, hiszen ellátási területünkön közel 100%-os a települések vezetékes ivóvízzel való ellátottsága.

Segítő együttműködésüket köszönjük!

Mindannyiunk közös érdeke a víziközmű-szolgáltatás biztonságos fenntartása, ezért Társaságunk a továbbiakban is mindent megtesz azért, hogy zavartalan szolgáltatást nyújtson a szolgáltatási területén élőknek.

Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft.

Kapcsolódó hírek

Kövessen minket a Facebookon is!
Facebook Pagelike Widget
Következik
  • Nincs esemény
Naptár
<< máj 2024 >>
hkscpsv
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Megszakítás