Kitüntető címeket adtak át augusztus 20-án – Újkígyós város weboldala

Kitüntető címeket adtak át augusztus 20-án

A korábbi évekhez hasonlóan Újkígyós Város Önkormányzat Képviselő-testülete idén is odaítélte az Újkígyós Díszpolgára, illetve az “Újkígyósért” kitüntető címeket.

A 2011-es évben a Díszpolgárának Dr. Gera Lászlót, a Bács-Kiskun Megyei Kórház Traumatológiai és Kézsebészeti Osztály osztályvezető főorvosát választották, aki szakmájában elért sikereinek elismeréséül kapta e megtisztelő címet. Az „Újkígyósért” kitüntetést Bokorné Dr. Cservenák Máriának és a Mozgáskorlátozottak Békés Megyei Szervezet Kígyósi Csoportjának adományozta a testület. Bokorné Dr. Cservenák Mária a lakosság ellátását biztosító folyamatos, magas szintű gyógyszerészeti tevékenységének és a polgári szemléletet tükröző, példamutató mecénási vállalásának elismeréséül, míg a Mozgáskorlátozottak Békés Megyei Szervezetének Kígyósi Csoportja a mozgáskorlátozott lakosság támogatása érdekében kifejtett magas színvonalú munkája elismeréséül vehette át a kitüntetést.

Az ünnepi megemlékezésen kiosztásra került a Wenckheim Krisztina-emléklap és egyéb alapítványi elismerés, melyet Harangozó Imre, az Újkígyósért Közalapítvány kuratóriumának elnöke adott át. Az Emléklapot Reck Nikoletta, a közösség érdekében végzett munkájáért, az egyéb elismerést Orbán Jánosné vehette át, amellyel a kuratórium megköszönte sokéves munkáját. A kitüntetetteknek ezúton gratulálunk!

A rendezvényen készült fotók az alábbi linken tekinthetők meg: https://ujkigyos.hu/?page_id=7146

Polgármesteri köszöntő

Dr.Gera László

Bokorné Dr.Cservenák Mária

Mozgáskorlátozottak Békés Megyei Szervezetének Kígyósi Csoportja

Kapcsolódó hírek

Kövessen minket a Facebookon is!
Facebook Pagelike Widget
Következik
  • Nincs esemény
Naptár
<< máj 2024 >>
hkscpsv
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Megszakítás