LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÁS A TELEPÜLÉSEN FOLYÓ BERUHÁZÁSOK ELŐREHALADÁSÁRÓL – Újkígyós város weboldala

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÁS A TELEPÜLÉSEN FOLYÓ BERUHÁZÁSOK ELŐREHALADÁSÁRÓL

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Zöld Város Program keretén belül, a futópálya és a hozzá tartozó sportpark hamarosan elkészül. Bár maga az átadó ünnepség majd csak az épület átadásával együtt történik meg, de az elkészült futópályát és a sportpark eszközeit a lakosság már annak elkészültekor használatba veheti. A használatba vétel 2020. augusztus 1-jétől lehetővé válik.

Örömmel tapasztaljuk, hogy a Gyulai úti „Kondiparkot” is már sokan látogatják. A létesítmény hivatalos átadása hamarosan megtörténik, melynek időpontjáról tájékoztatjuk a lakosokat és szeretettel várunk minden sportolásra, kikapcsolódásra vágyót.

Nagy erőkkel folyik Barna mezős beruházásunk is a Tormási úti telephelyünkön, amelynek átadása október-november hónapban várható.

Továbbá szeretnénk tájékoztatni a Tisztelt Lakosságot, hogy a „Keleti Iparterület kialakítása Újkígyóson” című beruházás (József major) közbeszerzése folyamatban van, és reményeink szerint augusztusban le is zárul.

Mindezek mellett, amikor az időjárás engedi, folytatódik a járdaépítés is a településen, mellyel lassan feléhez 1 km-hez érkezik az eddig megépített járdaszakasz.

A zöld területek, parkok karbantartását folyamatosan végezzük, sajnos a gépek meghibásodása miatt, nem mindenhova jutunk oda időben, de a feladatot igyekszünk maximálisan ellátni.

Városunk összképe legnagyobb részben tiszta, rendezett képet mutat, amely természetesen legfőképp igényes és precíz lakosaink érdeme, melyért minden gondos gazdának köszönetet mondunk.
Kérünk minden Lakost hasonló magatartásra, és az utcafrontok rendbetartására!

Ezúton kérem a Kedves Lakosságot, hogy kérdéseikkel, kéréseikkel, problémáikkal keressenek írásban a botyanszki@ujkigyos.hu e-mail címen, vagy előzetes bejelentés alapján személyesen. Munkatársaimmal mindannyian azon vagyunk, hogy a feltett kérdésekre minél hamarabb reagáljunk, a beérkezett problémákat pedig lehetőségeinkhez mérten minél hatékonyabban kezeljük.

 

Tisztelettel:

Botyánszki Pál László
polgármester

 

Kapcsolódó hírek

Kövessen minket a Facebookon is!
Facebook Pagelike Widget
Legfrissebb
Következik
  • Nincs esemény
Naptár
<< júl 2024 >>
hkscpsv
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Megszakítás