LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÁS – ÁTFERTŐZÖTTSÉG VIZSGÁLATÁHOZ – Újkígyós város weboldala

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÁS – ÁTFERTŐZÖTTSÉG VIZSGÁLATÁHOZ

Tisztelt Állampolgárok!

Mint ahogy azt már Önök is hallhatták, hazánk négy, orvosokat képző egyeteme kérdőíves felméréssel támogatott, vérvételes szűrővizsgálatot indít a 14 éves és annál idősebb lakosok körében május 1. és 14. között. A kutatás célja, hogy pontosan, az egész országra érvényes módon feltérképezze a koronavírus-fertőzés elterjedtségét.

Békés megyében a vizsgálatok 2020. május 10-én kezdődnek a megye több pontján véletlenszerűen kiválasztott állampolgárok bevonásával.

A következő napokban a Békés Megyei Kormányhivatal egy munkatársa megbízólevél felmutatásával keresheti meg Önt is annak érdekében, hogy a vizsgálat helyét és időpontját tartalmazó küldeményt átadhassa az Ön részére.

A vizsgálat az Ön számára azzal az előnnyel jár, hogy megtudhatja, átesett-e már a fertőzésen, mellyel nemcsak önmaga, de családja és munkatársai biztonságát is megvédheti.

A vizsgálatban történő részvétellel Ön is hozzájárulhat a vírus ellenszerének, gyógyítási, megelőzési lehetőségeinek felfedezéséhez, ezért a kiválasztott személyek vizsgálaton történő részvétele rendkívül fontos.

Mindezek érdekében kérjük, hogy amennyiben Ön is kap értesítést, részvételével támogassa a kutatást és szíveskedjen megjelenni a vizsgálaton.

 

Közreműködését köszönjük.

                                                                                         Botyánszki Pál

                                                                                           polgármester

 

 

 

Kapcsolódó hírek

Kövessen minket a Facebookon is!
Facebook Pagelike Widget
Következik
  • Nincs esemény
Naptár
<< máj 2024 >>
hkscpsv
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Megszakítás