Polgármesteri tájékoztató – Járványügy – Újkígyós város weboldala

Polgármesteri tájékoztató – Járványügy

Tisztelt Lakosság!

A jelenlegi járványügyi helyzet, mindnyájan tudjuk, példátlan. Nagy valószínűséggel (és szerencsére), még egyikünk életében sem fordult elő még csak töredékében hasonló állapot sem.

Miután tapasztalataink nincsenek e területen, nagyon fontosnak gondolom, hogy körültekintően, higgadtan, felelősségteljesen és fegyelmezetten cselekedjünk az előttünk álló időszakban.

Kérem a kedves lakosságot, hogy csak hiteles forrásokból tájékozódjon, a koronavírussal kapcsolatos információkat, útmutatásokat pedig alaposan olvassa át, és kerüljük a pánikkeltést, mert az egyáltalán nem szolgálja érdekeinket, nagy károkat okozhatunk vele.

 

A leghitelesebb és legteljeskörűbb tájékoztatást jelen esetben a vírussal kapcsolatban a koronavirus.gov.hu oldal. Kérem kövessék figyelemmel!

Kérem olvasson tovább!

A járványügyi helyzetre tekintettel létrehozunk a honlapon egy COVID-19 nevű menüpontot, ahol összegyűjtve lesznek megtalálhatók a honlapunkon közzétett koronavírussal és a járványügyi helyzettel kapcsolatos, a helyi lakosságot érintő legfrissebb, legfontosabb információk.

A honlapunkon közzétett általános információk forrásai minden esetben és kizárólagosan a 

koronavius.gov.hu és az nnk.gov.hu (Nemzeti Népegészségügyi Központ) 

 

Újkígyós Város Önkormányzata a lakosságot érintő kérdésekben természetesen folyamatos tájékoztatást ad.

Mindemellett kérem a lakosságot egyéni felelősségének átérzésére. Legyünk türelmesek, vigyázzunk egymásra, különös tekintettel a legveszélyeztetettebb csoportra, az idős korosztályra.

Tartsuk be az előírt protokollt!

Köszönettel:

Botyánszki Pál László
polgármester

 

Kapcsolódó hírek

Kövessen minket a Facebookon is!
Facebook Pagelike Widget
Legfrissebb
Következik
  • Nincs esemény
Naptár
<< júl 2024 >>
hkscpsv
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Megszakítás