Új bankautomata szolgáltatás Újkígyóson – Újkígyós város weboldala

Új bankautomata szolgáltatás Újkígyóson

7898_r

A településközponttól távolabb eső Szent Imre telepen ez ideáig nem volt ATM. Mivel korábban csak egy ATM került eddig telepítésre a város központjában, ezért a Szent Imre telepen lévő lakosság kérése az volt, hogy Újkígyós azon részén is legyen lehetőség készpénz felvételre a bankfiók nyitvatartás idején túl is.

A város vezetése indokoltnak tartotta a lakossági igényt, ezért már 2017 augusztusában felvettük a kapcsolatot az akkor átalakuló félben lévő Szarvas és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet vezetőjével. Majd miután létrejött a Békés Takarék Szövetkezet 2018. áprilisában újra megkerestük a bankcsoport elnök-ügyvezetőjét. A bankvezetés az önkormányzati vezetők véleményének alátámasztásával benyújtott lakossági igényt szakmailag indokoltnak tartották, illetve a lehetőségét is meg tudták teremteni annak, hogy 2018-ban a bankfiók épületében elhelyezésre került az ATM. Ezzel kapcsolatban tartottak sajtótájékoztatót 2019. február 7-én a Békés Takarék Szövetkezet Újkígyósi Kirendeltségénél, mely eseményen jelen volt Szebellédi Zoltán polgármester, Bozó József alpolgármester, a Békés Takarék Szövetkezet részéről Zsibrita Lászlóné elnök-ügyvezető és Márjalaki József vállalati értékesítési igazgató.

Jó nézni, hogy Újkígyós szemmel láthatóan dinamikusan fejlődik. Mi ezt a fejlődést kívánjuk támogatni a magunk eszközeivel és lehetőségeivel és bízunk abban, hogy hamarosan az itteni kirendeltségünk is együtt fejlődve a településsel eléri a gazdasági önfenntartás szintjét – fogalmazott Zsibrita Lászlóné elnök-ügyvezető a sajtótájékoztatón. Majd folytatta: Egy ilyen fejlődésben hatalmas szerepe van a város vezetőinek, azoknak, akik az új dolgokra, a lehetőségekre és az együttműködésre nyitottak. Egy ilyen együttműködésnek Újkígyós város és a Békés Takarék együttműködésének az eredménye ez a mai esemény is. Mindenképp fontosnak tartottuk egy olyan lehetőség megteremtését az ügyfelek részére, hogy sorban állás nélkül, napi 24 órában hozzájuthassanak a pénzükhöz és ne kelljen igazodni a kirendeltség nyitvatartásához.

A sajtótájékoztatót befejezéseként Szebellédi Zoltán polgármester Újkígyós város lakói nevében köszönetet mondott a Békés Takarék Szövetkezet döntéshozóinak a szolgáltatás bővítéséért.

Kapcsolódó hírek

Kövessen minket a Facebookon is!
Facebook Pagelike Widget
Következik
  • Nincs esemény
Naptár
<< ápr 2024 >>
hkscpsv
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Megszakítás