Újkígyósiak a Tepertőfesztiválon – Újkígyós város weboldala

Újkígyósiak a Tepertőfesztiválon

2011. október 1-2-án rendezték meg Pusztaottlakán a Tepertőfesztivált, melynek több újkígyósi vonatkozása is volt. Újkígyós Város lehetőséget kapott a bemutatkozásra: egy, a rendezvény területén felállított standon, az általunk választott hungarikum terméket előállító vállalkozással együtt mutattuk be a várost. A standon megjelentek az újkígyósi vállalkozók termékei, melyekből kóstolót is kaphattak a helyszínre látogatók. Együttműködő partnerünk a Paprika Molnár Kft volt.

A fesztivál ideje alatt zajlott az Auto Cross bajnokság, amelyen számos újkígyósi versenyző vett részt. Egyik legjobb eredményt Kovács Pál érte el, első helyezésével.

A Viharsarok Autó-Motor és Lovassport Egyesület elnökének, az Újkígyóson élő Király Csabának, a Pusztaottlaka Község Képviselő-testülete által adományozott díszpolgári címet adták át a rendezvényen.

A fesztivál része volt az általános iskola felsősei részére szervezett MAVÍR focikupa, ahol az újkígyósi Széchenyi István Általános Iskola diákjai – 13 induló csapat közül – vihették el az első helyért járó serleget.

A Makoviczki testvérek lovasbemutatóval szórakoztatták a közönséget.

Sok embert vonzott az újkígyósi Erősport Egyesület szervezésében megvalósult Erősember verseny országos döntője. Városunk szülöttei remekül szerepeltek: Endrei Zsolt hatodik, Krajcs János pedig nyolcadik helyezést ért el.

A tepertőfesztiválon Újkígyós ismét bizonyította, hogy lakosai rátermettek és, hogy összefogással mindent el lehet érni.

Nagyné Rajeczki Krisztina


Kapcsolódó hírek

Kövessen minket a Facebookon is!
Facebook Pagelike Widget
Következik
  • Nincs esemény
Naptár
<< ápr 2024 >>
hkscpsv
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Megszakítás