Újkígyóson került megrendezésre a XIX. Békés Megyei Polgárőr Nap – Újkígyós város weboldala

Újkígyóson került megrendezésre a XIX. Békés Megyei Polgárőr Nap

img_0135

Újkígyós Város Önkormányzata és a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége szervezésében zajlott le 2019. július 20-án a Petőfi Sándor Művelődési Házban és az azt körülvevő Wenckheim parkban a XIX. Békés Megyei Polgárőr Nap. A rendezvény megnyitóján beszédet mondott Szebellédi Zoltán polgármester, Dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke, dr. Takács Árpád kormánymegbízott, Tolnai Péter, a Békés Megyei Közgyűlés alelnöke és Herczeg Tamás országgyűlési képviselő. A rendezvény védnökei Herczeg Tamás országgyűlési képviselő, Gyarmati Sándor, a Békés Megyei Polgárőrök Szövetségének elnöke, Zalai Mihály, a Békés Megyei Közgyűlés elnöke, Dr. Polyák Zsolt rendőr dandártábornok, Békés megye rendőrfőkapitánya, Kiss András tűzoltó ezredes, a Békés Megyei katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója voltak. A köszöntő beszédek után került sor a megye közbiztonságáért kiemelkedő munkát végző polgárőrök, rendőrök elismerésére.

10polgarornap.jpg

img_0373.jpg

A megnyitó után a rendezvényt a több településről érkező fellépők színesítették: az újkígyósi citerás Párta Banda, Tengelic Énekegyüttes, Kétsopronyi Horenka Szlovák Hagyományőrző Egyesület Népdalkör. Színpadi műsorok mellett lovas bemutatóra, kutyabemutatóra, fegyverbemutatóra és tűzoltó autó húzásra, illetve főzőversenyre került sor, de helyi és más településről érkezett kézművesek, kistermelők is bemutatták termékeiket.

A hónapok óta tartó közös munka a szervezőknek meghozta eredményét, hiszen a rendezvényen résztvevők elmondása szerint az utóbbi évek legjobban sikerült polgárőr napján vehettek részt a csodálatos Wenckheim parkban nyújtotta környezetben.

(Képek: Dr. Takács Árpád kormánymegbízott és Dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnökének ünnepi köszöntője; Újkígyós Város Önkormányzata által átadott elismerések Kmetykó Pál és ifjabb Endrei Balázs részére)

 

Kapcsolódó hírek

Kövessen minket a Facebookon is!
Facebook Pagelike Widget
Legfrissebb
Következik
  • Nincs esemény
Naptár
<< júl 2024 >>
hkscpsv
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Megszakítás