Vikidál Gyula Újkígyóson – Újkígyós város weboldala

Vikidál Gyula Újkígyóson

Új programsorozat indult Újkígyóson, Kisvárosi Esték címmel. Terveink szerint olyan közismert vagy egyelőre még csak kevesek által ismert, de valami miatt mégis elismerésre, figyelemre méltó személyeket szeretnénk városunkba hozni, akik tevékenységükkel, életművükkel maradandót alkottak, illetve ígéretes életpályájuk kezdetén járnak.
 A sorozattal a pozitív, építő gondolkodásmód, szemléletformálás elősegítése és kialakítása az elsődleges cél, mely kiterjed a család fontosságára, gyermeknevelésre, értékeink, környezetünk védelmére is. A programok szervezése során nagyon fontosnak tartjuk, hogy bárki számára a szabadidő eltöltésére ingyenesen elérhető, igényes, kultúrált lehetőséget biztosítsunk, tekintettel arra, hogy a nehéz gazdasági helyzetben egyre kevesebb család engedheti meg magának a kikapcsolódással járó anyagi terheket.
2010. február 26-án egy zenés beszélgetős est keretén belül, a Petőfi Sándor Művelődési Házban vendégünk volt Vikidál Gyula előadóművész, akinek zenei pályafutása 1965-ben indult. Többek között olyan nagynevű zenekarok tagja volt, mint a P. Mobil, a Dinamit vagy az MHV. Feltűnt számos színpadi- és filmszerepben, ezen szerepek közül, talán legtöbben az István, a király rockopera Koppányaként emlékeznek rá. A Harangozó Imrével folytatott beszélgetés során beszámolt életútjáról, majd a közel másfél órás beszélgetés után kedvenc dalaiból adott át egy válogatást a közönségnek.

A művész úr jó benyomásokkal távozott városunkból, külön fontosnak tartotta megjegyezni, hogy ritkán jár Újkígyóshoz hasonló igényes, rendezett településen.

Turovszki Krisztián
programkoordinátor

Kapcsolódó hírek

Kövessen minket a Facebookon is!
Facebook Pagelike Widget
Következik
  • Nincs esemény
Naptár
<< ápr 2024 >>
hkscpsv
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Megszakítás