A Primcom Kft tájékoztatója – Újkígyós város weboldala

A Primcom Kft tájékoztatója

Tisztelt Előfizetőnk!

2012. év májusában az előzetes híreknek megfelelően bővíteni fogjuk az internet szolgáltatásunk sávszélességét. Ez azt fogja jelenteni, hogy változatlan díjak mellett mind a letöltési, mind pedig a feltöltési sebességet megduplázzuk.

Erre a műszaki fejlesztésre részben saját, nagyobbrészt pályázati források bevonásával nyílott lehetőségünk, amelyet most tudunk realizálni az Önök érdekében úgy, hogy a konkurenseinkkel szemben növelni tudjuk a szolgáltatásunk színvonalát.

A fejlesztés megvalósulása után lehetőség lesz a korábbiaktól eltérő, extra nagy sebességű csomagok igénybevételére is.

További jó hír az Önök számára, hogy digitális televízió szolgáltatásunkban a DIGI SPORT műsorai HD minőségben is elérhetőek lesznek. Akinek már jelenleg is van Primcom Digitál előfizetése, ott ezek a csatornák május hónapban automatikusan elérhetőek lesznek, aki ezek után szeretné ezeket a sport műsorokat jobb minőségben élvezni, az kedvezményesen előfizethet május és június hónapokban erre a szolgáltatásra.

Az előfizetés aktuális hónapjára nem kérünk díjat!

Fel kell azonban hívnunk a figyelmet arra, hogy a digitális televíziózás nyújtotta előnyök csak az arra alkalmas, FULL HD minősítéssel rendelkező készülékeken élvezhetők igazán!

A közszolgálati televíziók műsorai szintén HD minőségben foghatóak digitálisan, ez sportszerető előfizetőinknek szintén fontos lehet a közelgő olimpiai játékok miatt.

Sajnos ezek az átalakítások, fejlesztések megvalósítása közben számítani kell a szolgáltatások időszakos leállására is, ezért minden tisztelt előfizetőnk türelmét kérjük ezekre az időszakokra.

Igyekszünk úgy megválasztani az időpontokat, hogy minél kevésbé zavarja mindez Önöket, de adódhatnak váratlan nehézségek, ami miatt egyes körzetekben a szolgáltatás hosszabb időre kimarad.

Tisztelettel: a Primcom Kft csapata

Kapcsolódó hírek

Kövessen minket a Facebookon is!
Facebook Pagelike Widget
Legfrissebb
Következik
  • Nincs esemény
Naptár
<< júl 2024 >>
hkscpsv
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Megszakítás