Újra páston a kick-boxosok! – Újkígyós város weboldala

Újra páston a kick-boxosok!

unnamed

A járvány miatt március óta nem rendeztek hazánkban kick-box versenyt. Legutóbb az országos diákolimpián vitézkedtek az újkígyósi kick-boxosok.  A járvány miatti hét hónapos leállást követően már alig vártuk, hogy újra tatamira állíthassuk versenyzőinket. Október első hétvégéjén Nádudvaron rendezték meg a III. Gasztro – kupa nyílt országos kick-box bajnokságot. A kétnapos viadal a Rácz Kickboxing Team szervezésében megvalósuló versenyre évek óta szívesen utazik csapatunk, ugyanis a sportszakmai együttműködésen túl baráti kapcsolatot ápolunk a helyi egyesület vezetőivel. 

“Kisebb létszámmal versenyeztünk.  A pandémia ezen időszakában nem is tettem kötelezővé a versenyt. Furcsa volt maszkban a pást mögött ülni.  Örülök, hogy a három küzdelmi szabályrendszeren kívül formagyakorlatban is szereztünk aranyérmet. Olyan pozitívumokat éltem át, illetve élményekkel lettem gazdagabb, amelyek a versenyzőim váratlan, több esetben már-már zseniális megmozdulásaiból adódtak. Ezekért a pillanatokért szép ez a szakma, főleg ha győztes mérkőzésekkel is jár.” 

unnamed_1.jpg

Az utánpótlás válogatott Loenán Tamás valószínűleg a verseny legszebb találatát érte el egy három pontot érő elképesztő ugró-forduló fejrúgással. Országos versenyen újoncként Szabó Niki újoncként, korához képest nagyon érett küzdelmet bemutatva a végletekig kiélezett mérkőzésen nyert békéscsabai riválisa ellen. Hegedűs Ramóna sokoldalúságát bizonyítva három érmet is begyűjtött, közte egy aranyérmet is. Török Dóra segítőként ismét sokat tudott hozzátenni az eredményekhez.

„Elképzeléseink szerint a Kiralyteam Akadémia novemberben Makón rendezheti meg az utánpótlás magyar bajnokságot. Most ugyan nem lesz válogató verseny , de a magyar bajnoki cím egy éven át történő birtoklása minden sportolónknak extra motivációt fog jelenteni. Bízom benne, hogy Makón nagy létszámmal képviselhetjük városunkat. Véleményem szerint közel nyolc-tíz újkígyósi versenyző magyar bajnoki döntőt vívhat hamarosan.!  – zárta gondolatait Korcsog László, a csapat vezetőedzője. 

A Kiralyteam Akadémia összesen 51 aranyéremmel fölényesen nyerte a csapatok közötti versenyt, ezzel is bebizonyítva, hogy hazánk legerősebb egyesülete. 

A nyolc újkígyósi versenyző kilenc érmet szorgoskodott össze, mégpedig 3 arany, 2 ezüst és 4 bronz leosztásban. 

 

Eredményeink:

 

Pointfighting:

 

Varga Mátyás          2.  hely          felnőtt                        -74 kg

Loneán Tamás        3. hely           kadett 2                     -63 kg

Szántó Milán           2. hely           kadett 1                      -28 kg

Forrás Máté              3.  hely         gyerek                      -33 kg

Szabó Nikolett         1.  hely           gyerek                      +36 kg

Majernyik Tímea     4. hely                       kadett 1                     +47kg

Hegedűs Ramóna 3. hely           kadett 1                     +47 kg

 

Light-contact:

 

Hegedűs Ramóna    1.  hely        kadett 1                      +47 kg

            

Kick-light:

 

Hegedűs Ramóna    3.  hely        kadett 1                     +47 kg

 

Zenés formagyakorlat:

 

Koszti Iringó           1. hely

unnamed_2.jpg

 unnamed_3.jpg

 unnamed_4.jpg

 unnamed_5.jpg

Kapcsolódó hírek

Kövessen minket a Facebookon is!
Facebook Pagelike Widget
Legfrissebb
Következik
  • Nincs esemény
Naptár
<< júl 2024 >>
hkscpsv
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Megszakítás